Riekaleinen sielu

Runoilija castanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2018
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 14:25

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.9.1989

Tuhansien liekkien välissä, ristiriitaisessa maailmassa, yhtä oikeaa totuutta etsimättä. 

Sanat ja kirjoittaminen on rakkaus,
ja jokainen risteys on umpikuja,
jollei valitse suuntaansa.

~

And the rain comes down
And makes a fool out of us
We wet our lips
And murder the raindrops
Oh but we don't hear it coming
We don't hear it coming
But the cats and the birds do
So what does that say about us?


Babybird
 
Kehdossako manattiin kantamaan sielua
Joka kohdannut on katkenneita polkuja

Kesken, kaikki on aivan kesken
Jokainen elämä riuhtoo suuntaan ja toiseen

Suuri, aivan valtava, lihaksikas härkä repii narua
Raivoissaan, vailla ymmärrystä, etsii vapautta

Kehdossako manattiin kantamaan sielua
Jonka kaikki sisuskalut ovat riekaleina

Monta yrittänyttä parsijaa
Seivästetty on sarvillaan

Yksi näyttää tyyneltä, suurelta vuorelta
Jonka mielenrauhaa kaaos ei hetkauta

Olisiko toinen sellainen, pysyvä, vuorenkaltainen
Jonka kielekkeillä voi sielu riekaleinen leikkiä lailla tuulen
Selite: 
Toisenlainen rakkausruno.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo todellakin pysäyttää, kaikessa karmeudessaan <3
Kiitos, kun jaoit runon tuoman kokemuksen kanssani <3
 

Käyttäjän kaikki runot