Sielunpuolikas

Runoilija Andy Hope

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen osa kaikkea ja kaikki osa minua. Rakastin kaikkea ja kaikella oli tarkoituksensa. Näitä hetkiä on harvassa ja tämä tuntuu niin oikealta. Tätä elämä on.

Vaan en itseä kopioitua saa, en saa. Eikä maailma ole ystävä. Kaikki ilo on katoavaa.

Herään päivään ei iloa näy. Ei rakkautta vaan kylmä todellisuus. Tuntuu niin pahalta. Tätäkö tämä taas on? Ei iloa ei rakkautta. Tätä elämä on.

Ei voimaa löydy enää ja riemu on vain harhaa.

Vaan en itseä kopioitua saa, en saa. Eikä maailma ole ystävä. Kaikki ilo on katoavaa.

Silmäni painaa ei kukaan kättäni ota. Kehoni vain muiden omistusta on. Itken kyllä vaan sitä ei kukaan huomaa. Kuljen pystyssä vaikka olenkin maassa. Tätä elämä on, tätä elämä on.

Ei ole muita. Ei ole ymmärrytä. Ei kukaan kuule tai välitä. Tahdon kertoa ja saada ymmärrystä, mutta se on mahdotonta. Elämä on yksinäistä

Vaan en itseä kopioitua saa, en saa. Eikä maailma ole ystävä. Kaikki ilo on katoavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot