Tekstari murulle

Runoilija Oskupupu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen pieni hetki sun kanssa,
jokainen hymy huulillas,
jokainen hellä kosketus,
jokainen pieni onnen hiutale tekee ison kasan rakkautta,
johon on ihana tupsahtaa sun kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan hellä runo.

Ihastuttavan hellä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot