Aurinkoni

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Kirkkaana loistat kuin aurinko
lämmität säteilläsi, sulatat sydämeni

Kosketan käsiäsi, tunnen sen lämmön
syvällä sisimässä roihuavan palon

Kiedon käteni ympärillesi, ikävöin sinua
kaipaan läheisyyttäsi, lämmintä syliä

Kovasti rakkaudenliekki rinnassani polttaa
sinä olet saanut sen sytyttää <3<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi kaunis runo !
tykkäsin ((:

 

Käyttäjän kaikki runot