Tuo tyttö

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Sen tytön luokse sydämeni halajaa
Lämmintä syliä ja rakkautta kaipaa
Tuo tyttö niin kaunis ja herttainen
Hänen kanssaan haluan elää loppu elämän

Selite: 
niih, jos vaikka ensin löytys se tyttö... =/
Kategoria: 
 

Kommentit

on niin typerä sanoa tässä että se löytyy kyllä varmasti, mutta se on totta joka sana.

rakkaus löytyy kun sitä vähiten etsit.

kauniita ajatuksia ja muutenkin lämmin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot