Ajatukset

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Surunpisara poskella valuva
Ikävä sydäntä niin raastava
Sun kauniita silmiäs ajattelen
Mielessäni, silkkisen pehmeää ihoas koskettelen
Sydämeni tunnen yhä kovempaa rinnassani sykkiväin
Siis kaipuutako tämä on vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tästä runosta todella pidin. Todella kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot