Katse

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Kun katsot minuun, tunnen sen polttavan tunteen
Se tunnne hohtaa tulipunaisena, rakkauden symboli lyö rinnassani
Vain sinä saat tuon tunteen rintaani, vain yksi katseesi sekoittaa pääni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti

 

Käyttäjän kaikki runot