Työpäivän jälkeen

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaan oven, vaan en avaa lattialla olevia laskuja.

Vaellan tiskialtaan ohi jääkaapille.
Haiskaa pahalle, kummatkin.

Otan kaljaa, tupakan ja huokaisun.

Sohvalta käsin valitsen summittaisen biisin.
Toivon LOVEa, saan mokoman, en rakkautta vaan bändin, siis Paasilinnan riivaajat.

Heitän sukat lattialle.
Kovettukaa siihen, kummatkin.

Kun olen valmis, laitan puhelimen äänettömälle, kiitän mielessäni vilpitöntä bukoa ja otan kaiken irti elämästäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot