Epilogia

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus myöhemmin, ei huomenna. Uskon itseeni ja vaalin rakkautta.
Kaikki on paremmin, valoisammin.
Ei niin kuin tänään, aina ennen ja huomenna.

Joskus myöhemmin, ei huomenna. Sanoitan kaiken kauniin hyvyyden.
Unohdan kiireen ja löydän rauhan.
Ei niin kuin tänään, aina ennen ja huomenna.

Joskus myöhemmin, ei huomenna. Näen varpujeni leikkivän.
He tietävät niin paljon enemmän.
Ei niin kuin tänään aina ennen ja huomenna.

Joskus myöhemmin, ei huomenna. Ymmärrämme toisiamme. Ja vaikka odottaisimme kauan unohdamme kiireen ja löydämme rauhan.

Joskus myöhemmin. Ei ole rukoiltavaa. Rakkauden muistoissa ei sanottavaa. Ja kun olen poissa valosta, sallin sinunkin itkeä.
Sillä ei ole unelmoitavaa tyhjyydessä, äärettömän kauneuden pimeydessä.

Joskus myöhemmin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten ihanasti kirjoitettu. ^^

Voi miten ihanasti kirjoitettu. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot