Valitse uudelleen

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin synnyin uudelleen
kun vain pimeys täytti
hereillä olo aikani.

Silloin synnyin uudelleen
kun kuulin vain kylmän
myrskyn rummuttavan ikkunoitani.

Silloin synnyin uudelleen
kun tässä omatuntoni hämärässä
luulin luovani jotain uutta.

Olin todiste peloistani,
eikä rakkaus ollut vastaus
pimeyteen, ei kylmään, ei hämärään.

Sillä syntyäkseen uudelleen
täytyy myös kuolla uudelleen.
Kuitenkin jos voisin,
silloin
valitsisin uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa tekstiä.
Aivan upeaa.
Pidän tästä,ajatukset on koottu hyvin runoksi.
Kirjoitat muutenkin loistavasti.

tää on taas näitä runoja... että kun lukee ne, niin toisaalta tajuaa sen ns. sanoman ja toisaalta sit ei tajua...
mutta hieno runo silti, oli se muuten miten tahansa :)

 

Käyttäjän kaikki runot