twenty-seven and one.

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

1.(IX-XXVIII

laita [x] jos haluat
sulannut muovi muotoilee uudelleen
hyönteisen kuolinnaamion
hiekkaan
&
hän on sanonut, sanoi(t?)
Sie oot sanonut , sanoin
& loputon
alku / /

&

2. (XVII-IV
mihin mihin mihin
kenen
koti
&
?
&
****** huusi ovelta mene siitä
&
ostin diileriltä 8mg onnea&valoa
maksoin aikana
se ei lopu

ki va

pu la

lause loppuu kuin kesä
&&&&&&
joulu on kohta

3(.) & viimeinen

tai
vaan
t a i v a a n
i s ä l l e
o l e n
t ä r k e ä
j o k a
h e t k i

Selite: 
kokeellista kai.
Kategoria: 
 

Kommentit

erinomainen

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot