Jos ... If

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

Turun yöelämä
Ne tietää kenkä tietää
minne mennä

Jos tuut tänne saat keklusta
saat oikeesti
EtköSäTajuuEtteiTääOo
lukee pisuaarissa
kusi on polttanut viimeisen sanan pois
jos olisin
ollut
kotona

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

unohtu muuten yks juttu

pidin

ihan jees, tapani kinnunen tuli mieleen se on mun sukulainen :D

 

Käyttäjän kaikki runot