sävel

Runoilija kissa91

Olin sointu sinun kanssasi, tahdoin sinun kanssa harmoniaan. Mahdottomasta soinnusta, melodiaan. Olin kanssasi vain hälyä ja kohinaa, kuvittelin sävelet. Riitasointuja epätasaisia, ristiriitaisia.

En halua satuttaa itseäni yhtään enempää!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaan ei taustameluksi häipynyt?  Kiitos ajatuksista!
Koskettava runo. Puhuttelee.
upeasti vastakohdat läsnä runossa

pidin paljon
 

Käyttäjän kaikki runot