Farewell

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Jos mä olisin tiennyt
osannut aavistaa
oisin halunnut vierees tulla
ja kaulasta rutistaa
Tänään vain matkan viimeisen
vierelläs kuljen
ja sydämeeni muistosi kultaisen suljen.

Selite: 
Lepää rauhassa, ystävä. Muistoasi kunnioittaen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Itkujen itku.

 

Käyttäjän kaikki runot