Runo depressiolle

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Mene pois,
paha mieli!
Häivy heti,
mielipuoli melankolia!

Tartun teihin
Mieleni mitätöijiin
Kuin härkää sarvistaan

Nitistän, liiskaan
Heitän viereen
ukon laitapuoleisen
ojaan mutaloskaiseen

NYT RIITTÄÄ
itku, parku
Paha mieli
ÄLÄ TULE TAKAISIN
iloni viejä
onneni sabotoija

Selite: 
Depressionpoikasta taltuttaessa. Pirulainen muistaa aina ohi mennessään meillekin poiketa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot