Onko se sitä?

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Yksin ajelin,
näin parven lokkien
Ja sen kevään ensimmäisen
pienen västäräkkisen

Onko se sitä,
kun heti sinua mietin?
Onko se sitä,
kun sinut siihen viereen katsomaan halusin?

Yksin kävelin,
näin parin, vanhuksen
Kämmenet hauraat toisissaan
Askeleet samaan tahtiin polullaan.

Onko se sitä,
kun taas sinua mietin?
Onko se sitä,
kun sinun kanssa vanheta halusin?

Kun sitä mietin ja pähkäilin
Rakkaudeksi sitä kutsuisin.

Selite: 
Olet sinä merkillinen ihminen, kun olet niin syvälle minuun kaivautunut. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot