Nimetön

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Kun saattue hitaasti haudalle kulkee
rakkaansa viimeiseen lepoon sulkee
Ei muistoille suurempaa hintaa saa
ei kaipausta vie taivas, ei maa
Kaikilla mielessä toive niin harras
lepääthän rauhassa
Nyt on kotisi tähtien taivas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin:) surullinen kaihoisa, mutta todella hyvin kirjoitettu...

 

Käyttäjän kaikki runot