Unta ajatuksissa

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Ajatukset uppoaa kuin juoksuhiekkaan
Pyörii, pyörii
Vierailee menneessä ja tulevassa
Pyörii, pyörii
Hetken riemussa, toisena jo kyynelissä
Pyörii, pyörii
Rakentaa pilvilinnoista satua
Pyörii, pyörii
Sumenee, hiljenee
pyörii .. pyörii ..
Uneen vaikenee

Selite: 
Hih, peittoneroilua. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis hieno runo. Unissamme osa unelmistamme kudotaan =)

 

Käyttäjän kaikki runot