pimeä syksy

Runoilija Charlotte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksy toi tullessaan pimeän.
Sinä tullessasi valaisit sen.
Kun kylmä viima puhaltaa ja
ensimäiset pakkaset paukkuu
sinä kiedot minut lämpimään syliisi.
Kun lämpimät huulesi painautuu huulilleni
olen jo pakahtua lämmöstä joka sinusta säteilee.

Sinun sylissäsi minun ei ole kylmä.
Sinun sylissäsi olen turvassa eikä minua pelota.

Ethän lähde kun kevät saapuu...!

Selite: 
Omistettu Jarkolle syksyllä 2005. Sain nyt vasta tämän lisättyä =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, herkkä... mitä muuta voi sanoa!? Ainoastaan yksi asia häiritsi, kirjoitusvirhe "miua", vaikka tarkoitit varmaan "minua".... (oikein etsimällä etsin virhettä...) xD

Niin ja kiitos kommenteista! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot