elämääni

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Niin paljon helpompaa elää ilman rakkautta
Keskittyä vain olennaiseen
Päivä kerrallaan
Ilman ainoatakaan kyyneltä
Olla tuntematta surua

Se olisi unelmani.

Joka päivä kuulen arvosteluja
Mielipiteitä valinnoistani
Tahtoisin niin kovin elää elämääni
Niin kuin minä tahdon
En niin kuin muut tahtovat

Olisipa se helppoa.

On vain niin pirun vaikeaa pidätellä kyyneleitä
Olla tuntematta mitään vaikka tapahtuisi mitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolminkertainen hurraahuuto tuolle viimeiselle säkeelle! Olisi paljon helpompaa elää ilman sydäntä. Sitä kun ei voi vain napsauttaa päälle ja pois. Pelkkää harmia siitäkin kapistuksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot