Tytön tarina.

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Tyttö vaan ei saanut häntä mielestään,
Ei osannut unohtaa.
Ei uskonut että osaisi välittää,
Sydän taisi päästä yllättämään.
Hän oli aina tytön ajatuksissa,
Mietteissä ja unissa.
Yhteiset hetket poltettuna mieleen,
Jokainen kosketus tatuoituna ihoon.
Päivisin yrittää unohtaa
Öisin ei kykene nukkumaan.
Miettii ja yrittää
Vaikka tyttö tietää
Ei heistä koskaan mitään tulla voi.
Hänellä on oma elämä,
Johon tyttö kuulua ei voi.
Tyttö yrittää monin keinoin unohtaa,
Mutta ei se ole koskaan niin helppoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot