Elämämme ei enää kohtaa.

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Näin sut taas
Ja sun kasvos sai mut hymyilemään.
Tuli monia asioita pintaan
Monia muistoja palasi mieleen.
Oli meillä monta hienoa hetkeä
Ja monta kipeää riitaa.
Aina kun riideltiin
Niin myös itkettiin, haukuttiin ja huudettiin.
Silti koskaan ei erottu.
Kaikki vain kuihtui pois
Rakkauskin kuoli itsestään.
Kun näin sut muistin
Miten paljon tuotit mulle onnea
Ja miten paljon surua..
Miten paljon kärsein takiasi,
Meidän tyhmyytemme takia.
Onneksi nyt
Meidän elämämme ei kohtaa enää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot