Ihastus+Sinä.

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Et välittänyt koskaan kyyneleistäni
Et siitä mitä tunnen sisälläni.
Kuinka monta kertaa olimme yhdessä
Silti et välittänyt.

Usko pois
Minäkin osaan tämän pelin säännöt.

Osaan pelätä
Osaan suojella itseäni
Mutta sydäntäni en osaa jäädyttää.

Sinun syysi.
Annoit minun ihastua itseesi.
Antamatta mitään vastineeksi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot