Rakkaus

Runoilija Susityttö87

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2003
Viimeksi paikalla: 11.4.2024 8:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1987

 

Ollaan kahdestaan.
On aamu,
kaunis auringonvalo valaisee huoneen.
Herään hymyillen,
onnesta.
Nousen istumaan katsoen sinua nukkuvaa,
toista onnellista.
Suutelen hellästi vartaloasi,
lähestyen huuliasi.
Tunnen,
kuinka kätesi kietoutuvat minuun,
vastaat suudelmaani.
Katsomme toisiamme syvälle silmiin
ja
näemme suurta rakkautta.
Rakkautta,
joka kestää.
Hymyilemme.
Me kaksi onnellista.
Edessämme oli paljon mutkia,
joista selvisimme.
Yhdessä.
Tämä on ikuista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on ikuista. Toivottavasti kohdekin pysyy samana <3 
 

Käyttäjän kaikki runot