LUOJANI

Runoilija nalle puh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä polta mua karrelle, sano sekin jos oon liian lähellä sua. * hiljainen ilta,mennään pois kaupungilta,huoneesi hämärään,olet satama ja sinuun minä jään..
 

Luojani,jos sinä nyt riistät minulta pois kaiken ansaitsemani ja rakastamani,niin minä en usko enää ihmisiin,en sinuun enkä taivaaseen enkä helvetiin.Kaikki menettää merkityksensä jos nyt rikot maailmani.

Uusi alku,uusi elämä,nyt voin sanoa olevani oikealla polulla,oikean ihmisen kanssa,tekemässä oikeat asiat.

Rakastan tätä tunnetta ja uutta pientä elämää sisälläni niin että se koskee,mutta vain hyvällä tavalla,vain oikein ottein se koskettaa sieluuni saakka,saaden kyyneleet valumaan ilman syytä,ilman kipua,vain onneni vuoksi ja rakkaideni.

Anna enkelten suojella matkaamme,pitää huolta heikoimmistaan,pyyhkimään surumme ja jakamaan ilomme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteellinen, tykkään ^^

 

Käyttäjän kaikki runot