Perkimalainen

Runoilija Petri35

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 13:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1968

Selittämällä ne ei parane./ Mutta/ jos kutsut minut selittämään/ niin/ selitän suut ja silmät täyteen,/ suudelmien välissä.
 

Haen perhosta
vatsaani puhkovaa sappea
sydäntäni raastavaa sirpaletta

Teknisesti taidettu esitys
vailla tunnetta
toki lepuuttaa
älyni viillosta
järkeni järjestämää todellisuutta
viisauteni hyväksymiä tosiasioita

Haen perhosta

Haen kimalaista
puhkomaan sappirakkoni
vuotamaan
viisaan älykkään järkeni
sielua hiveleväksi
tunnetta tyynnyttäväksi
voiteeksi

Aaltoiseksi hivelyksi
öisen torin lumikeossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot