Toukokuussa

Runoilija Jenni.

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhempaa tuotantoani. Uudemmat ovat jossain muualla. Ehkä lisään tänne joskus jotain, ehkä en.
 

Mustaa

Mehu tahriutuu poskille
tiputin ketsuppipullon lattialle
keittiössä on aavemaisen kylmä

Väsyttää pitkästä aikaa
lattialla on kylmä maata
valo häikäisee silmiä

Televisiossa mies ja nainen suutelevat

Puhelimesta loppuu akku
kadotan viestien maailman
minulla ei ole ketään

Mustaa viiniä

Näytät taas niin kauniilta
minulla on ollut sinua ikävä
en ole kuullut sinun sisäistä ääntä

Minulla on likaiset kädet
sormesta valuu verta
lapset katsovat kauhuissaan

En osaa puhua kuin sekavia
sopimattomia sanoja toisten perään
en tiedä mitä sinusta ajattelisin
tai mitä sinä minusta

Mustia viinimarjoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot