Katkenneita yöunia

Runoilija Jenni.

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhempaa tuotantoani. Uudemmat ovat jossain muualla. Ehkä lisään tänne joskus jotain, ehkä en.
 

Pelätkää
tänään on viimeinen päivä
tänään teidät viedään pois

Lattialla oksennusjälkiä
en voinut liikuttaa päätä
oli niin kamalan kylmä

Olen suudellut tänään kahta naista
he molemmat ovat vihanneet minua
molemmille olen kuiskinut rumia sanoja
taisin vähän katua

Kädet ovat niin vaaleat
lähes kauniin valkoiset
silmissä kiiltää jotain sairasta
tänään on pakko katsoa elokuvia

Ei uskalleta syödä ruokaa
ehkä joku on laittanut siihen jotain
ei katsota tomaatteja silmiin
niistä voi tulla mehua

Hymyilkää tytöt
olette niin kauniita silloin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi hitto kun kirjoitat kauniisti!! Menet ehdottomasti suosikkeihini :P

 

Käyttäjän kaikki runot