(2)

Runoilija Jenni.

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhempaa tuotantoani. Uudemmat ovat jossain muualla. Ehkä lisään tänne joskus jotain, ehkä en.
 

Taivas on pukeutunut punaisen sävyihin
Anna tytön lentää niihin
Anna lentää mustin siivin

Aggressiivista musiikki
Aggressiivista tempo
Aggressiivista rytmikuvio

Jag har varit ensam,
niin kirjoitti tyttö,
kirjoitti ruotsin kielen kokeeseen

Puhuu itsestään kolmannessa persoonassa
Hyväilee ystävää sanoilla
Sanoilla, joita vain ystäville kerrotaan

Punaiset ovat arvet
Punaiset ovat toukokuun yöt

Olet vielä täällä.

Selite: 
Olen naiivi.
Kategoria: 
 

Kommentit

onpa jotenki hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot