Päälleni

Runoilija Hellpoemer

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ei voi kokea eikä nähdä liikaa.

Minulle tärkeimpiä lyyristä nautintoa elämääni antavat ovat Heresia, Dark Funeral, Azaghal, Theatres Des Vampires, Zen Café, Sargeist, Deicide, Reverend Bizarre, The Sin:Decay, Black Funeral, Calvarium, puheensorina, Kotiteollisuus, luonto, kahvinkeitin, Horna, Mercyful Fate, W.A.S.P ja moni muu mainitsematon lähde.

Runot ovat minun terapiani ja tapani käsitellä niin asioita kuin tunteita, joskin vain sopeutumishäiriöni mittapuitteissa. Kaikki palaute on tervetullutta.

Terry Pratchett, Dragonlance, Forgotten Realms, Peter Straub, Tolkien ja moni muu; rakastan kirjallisuutta. Siitä päästäänkin larppaamiseen mikä on intohimoni. Todellisuus ei ole kaikkia varten.

Kozaks Of Metallishtan - I Drink Me a River
 

Päälleni haltiapölyä
riemautta

ja rakkautta

Olen onnellinen
näistä päivistä

Niin luulin

Ja rakas päiväkirja,
ei tänäänkään mitään

Selite: 
Pikkujoulu hiprakka. Kiitos ystävälleni lainatuista sanoista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot