ruusupensaikko

Runoilija särkyvää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

huutavat silmäni pimeyteen
kaikua etsien
ovat jalkani väsyneet
harhateillä astelleet liian kauan
käteni ojentuneet
kohti jotain josta ottaa kiinni

mutta pääni on liian itsekäs
ja piikkejäkin pelkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot