Mitä etsit ?

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Mitä etsit,
sinä levoton ihmissydän ?
Rikkautta, rauhaa vai kenties rakkautta ?

Rikas ei ole kukaan, jolla ei ole rakkautta;
hän jää aina mieleltään köyhäksi.
Ja rauhaton on jokainen, joka ei ole koskaan
kokenut rakkautta.

Mutta joka löytää rakkauden
hän on onnellisempi kuin rikkain ihminen
ja saa mielelleen rauhan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan pohdiskeleva ja kaunis.. Pidän

Totta,upeasti kirjoitettu runo pidän paljon tästä..

niin totta jokainen sana

Hyvä. Erityisesti viimeisestä kappaleesta olen sataprosenttisesti samaa mieltä, sen kokeneena. Siinä haluan elää. Onni ei kuitenkaan ole automaatio, se vaatii jokapäiväistä antautumista rakkaudelle ja sitoutumista hyvyyden tielle, silloin rauha säilyy.

 

Käyttäjän kaikki runot