Peilikuvani katosi 1

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Kun peilikuvani katosi
ja kaikukin lakkasi kuulumasta.
Kun Aurinko jäi nousematta
ja täysikuun romantiikka tulematta.
Olenko enää olemassakaan,
kun et vastaa tunteisiini ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Peilaukset joutavat jäädä, että löytää itsensä, eikä elä toisten kautta!

Hyvin kuvattu. Ihminen peilaa itseään toisten kautta, siinä millaisena näen itseni heidän silmistään, heille. Joillain se menee äärimmäisyyksiin jolloin identiteetti, omanarvontunto, itsen kokeminen arvokkaana on täysin sidottu toiseen tai toisiin ihmisiin, esim. jos kännykkään ei koko päivänä tule tekstiviestejä keneltäkään: olenko enää olemassakaan. Runossa on ehkä huumoriakin. Oikeasti voimme rakastaa ja ansaita toisen kunnioituksen moraalisesti selkärankaisina ja rehellisinä ihmisinä vasta kun oma identiteetti on selkeä ettemme joudu etsimään hyväksyntää (ja itsetuntoa) milloin täältä ja milloin tuolta. Ehkä liikaakin pohdintaa synnytti runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot