Aaltoilevia pituuksia

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Pupuseni,
sinä sanoit olemme
samalla aallonpituudella

Minä ymmärsin vain
että aallot ovat syntisen hukuttavat
ja että pituuskin on aika passeli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suorastaan suloinen.
Hukuttava rakkaus ehkä.

 

Käyttäjän kaikki runot