Sitoutumiskammo

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Ympärilläni muuri
jonka yli haluaisin hypätä
syliisi rakas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikaisemmat pettymykset saavat arastelemaan sitoitumista.
Herkan koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot