Aivastus

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aa-aatshii !
mitäs

Aat-shii Aat-shii Aat-shii
no jopas

Niiks
Nenäkin vielä.

Niiks niiks niisk tröööt
Hittolainen

Aat-shii Aatshii-aatshii niisk aatshii
Ei ei,
ei taas flunssaa!

ei mutta,
voisiko olla

sitä se on
sittenkin

Kevät

Ihanaa!

Selite: 
Kevät tulee ja niin ne heräävät, pähkinäpensas, katupöly ja leppä
Kategoria: 
 

Kommentit

:D
arkinen, hauska, tunteesta toiseen kuljettava, ihana.

hyvää keväistä syntymäpäivää :)

mullakin kevätflunssa tulossa.
ihanan virkistävä runosi !

Ihana kevätruno täältä paljastui, kun selailin synttärisankareiden runoiluja! Hyvä mieli tuli heti!
Hyvää syntymäpäivää!

aaatshiuih! Juurikin yöunet meni kun nenä valu ja yskin puolet keuhkoistani pihalle. ärf. "ihana" kevät kyl kyl.

Allergia, niin tuttua.
Aa-aatshii!!

heh. onomatopoietiikan kautta saa aikaan toimivan ajankohtarunon. syntymäpäiväonnittelut :)

Hih. Tää on kiva runo :)

Hauska ja iloinen kevääntuloruno.Hyvää Syntymäpäivää ikäkaimalle.

 

Käyttäjän kaikki runot