Yö?

Runoilija Tiwa90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas on musta, on yö.
Kuu valaisee reittiäni kotiin,
missä koti on?
Pistin mieleeni reitin kun lähdin,
kuinka saatoin unohtaa?

Ulkona on kylmä, on talvi.
Kävelen vaan eteenpäin siinä toivossa,
että löydän kotiin,
löydänkö?
Tumma hahmo kävelee minua vastaan,
uskallanko kysyä tietä?
Se oletkin sinä;
Kysyt: "Onko kaikki hyvin?"
Sanon vain: "Vie minut kotiin."
Otat käsivarrestani kiinni ja talutat minut kotiovelle asti.
Toivotat hyvät yöt ja lähdet -Rakas veljeni

Selite: 
Öö.. En oikeen osaa sanoo mitään tosta. Vähän sekava.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Tiwa90 Yö? 5.1.2005 0 Runo
Tiwa90 Karu totuus 11.8.2005 0 Runo
Tiwa90 Auringonlasku 1.1.2006 0 Runo
Tiwa90 Heinäkuu 25.7.2006 0 Runo
Tiwa90 Shh 3.12.2006 4 Runo
Tiwa90 Ei sanoja 4.9.2007 0 Runo
Tiwa90 Petetty 26.6.2008 0 Runo
Tiwa90 Elämää 30.6.2008 0 Runo
Tiwa90 Perhe. 5.9.2008 0 Runo
Tiwa90 Yksin. 5.9.2008 0 Runo