KOSKETUS

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

KOSKETUS?
Se kertoo...
tuntemusta
sähköä kipinöintiä
aisteissammme
koskettamme
toisiammme
tai ,sitten ei.....
katsekin, koskettaa
sydänsopukkaan
tai,sitten ei........

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno kaunis runo, kosketuksesta

 

Käyttäjän kaikki runot