kevään kajoa

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

Valoa auringon kajoa
ilmassa kevään odotusta..
Rinnassa sydänkin kepeämpänä
sykkii...
Mummo potkukellkkaa lykkii..
posket punoittaa
hymyssä suu..
Kuuntele !Kuulethan sen...
tuon laulun lempeän...
Ylistyksen kevään
ylistyksen rakkauden...
Mummo kelkkaansa lykkii
laulelee...
helmat hulmuten mäkeä huristelee...
Kohti kevättä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot