23

Runoilija 8bd857fa4fd12059c0e76b4bb7402382

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2018 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hetkessä aika antaa periksi
minä tuijotan kauemmas
kuin mitä todellisuus oikeasti
antaisikaan

enhän minä todella
tiedä mitään

vihreäsilmäisiä
nekrofiilejä
minä menetin mieleni
niille kaikille
joille en antanut vastusta

minä minusta minuun
ehkäpä joskus luulin
luulen
liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot