muistatko

Runoilija Keikkudo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

What ever you do
remember this:
it's all the same and really no one cares about you

Marimma suuri kiitos sinulle kauniista sanoistasi... ne todellakin merkitsevät minulle paljon... voi kumpa vain tietäisit :) sinun kommenttisi antavat minulle hioeman toivoa ja varmuutta jatkaa runojen kirjoittamusta. kiitos niistä
 

muistatko sen viimeisen hetken
kun makasin päälläsi?

muistatko sen kun yöllä sanoin
että en halua koskaan nukahtaa?

muistatko sen kun kerroit
kerroit että ikävöit?
kerroit että pelkäsit?

pelkään että olet jo unohtanut...
unohtanut miltä tuntui olla siinä...

muistatko kun hymyilit?
muistatko että
olimme onnellisia.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot