Rakkaus

Runoilija Keikkudo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

What ever you do
remember this:
it's all the same and really no one cares about you

Marimma suuri kiitos sinulle kauniista sanoistasi... ne todellakin merkitsevät minulle paljon... voi kumpa vain tietäisit :) sinun kommenttisi antavat minulle hioeman toivoa ja varmuutta jatkaa runojen kirjoittamusta. kiitos niistä
 

Rakkaus.
Illuusio.
pelkkä tyhjä sana.
On nykyään niin muodikasta olla "rakastunut"
ei rakkautta ole
on vain halu
saada jotain
ja halu kuvitella
ihanasta rakkaudesta

Todellisuudessa Rakkautta ei ole
rakkaus on vain
hienojen kirjojen ja elokuvien
luoma käsitys sille kun haluaa
omistaa jotain suurempaa
toisen ihmisen.

mutta jokainenhan tietää
että ei toista ihmistä voi omistaa
voi vain kuvitella rakastavansa
ja elää unelmissa
jotka eivät koskaan toteudu.

Selite: 
mistä tää mieliala taas tuli
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot