Repussa

Runoilija Nokkemi

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 3.7.2018
Viimeksi paikalla: 23.2.2024 6:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vasta hiljattain aloittanut kirjoittamisen.
Ihmeellisen ihanasti ja yllättäenkin kipinän minuun runot iskivätkin.

Tarinani kertovat elämästä enempi vähempi, ja mukana on usein myös eläimiä.

Tämmösiä niistä sitten tulee, tuotokset näätte
jos luette, joten siitä suuremmoinen kiitos!

 
 
Kaikki jonkinlaista mukanaan kantaa
ei sitä voi muille antaa

ja tää on mun

on siinä monta taskua, irtoremmiä
repsottavia reikiä

kaikki suurin piirtein omalla paikallaan

löytyny on sieltä välillä
paremmat huonommat eväät

syvällä pohjalla itkut murheet
mut tallella neki
läpät narut ne tallessa pitää

muistoille ihmisille naurulle 
lokeronsa omat

sopet sateen tuoksulle
auringon säteelle

siihen istua nojata
voi varrella polun

sitte ku taas jaksaa

heittää repun remelistä pykälään
jatkaa taasen matkaa

jottei mikään kyydistä putoa
pitää remmit tiukasti sitoa





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin viisaasti kerrottu, sama pätee myös ihmiseloon <3
Kiitos, näin tekee. 
 

Käyttäjän kaikki runot