Tottuuhan toki

Runoilija Nokkemi

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 3.7.2018
Viimeksi paikalla: 11.4.2024 7:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vasta hiljattain aloittanut kirjoittamisen.
Ihmeellisen ihanasti ja yllättäenkin kipinän minuun runot iskivätkin.

Tarinani kertovat elämästä enempi vähempi, ja mukana on usein myös eläimiä.

Tämmösiä niistä sitten tulee, tuotokset näätte
jos luette, joten siitä suuremmoinen kiitos!

 
 
Tunti tunnista toiseen

taukoavan toki
toivoisi toviksi

tottunut tosin tuohonkin

toisaalta

tapahtuuhan tuota
tramaattisempaakin

tinnitusta tuntuvampaakin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta turiset ☺️
Tänks:) 
Hauskasti
Leikkisästi
sanojen taitajalta
Kiitos,.. Oppipoika vaan
Täydellistä tikitystä, tuurilla tajunta tuntuu tuulahdukselta
Kiitos :) 
 

Käyttäjän kaikki runot