Aamut

Runoilija Nokkemi

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 3.7.2018
Viimeksi paikalla: 23.2.2024 6:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vasta hiljattain aloittanut kirjoittamisen.
Ihmeellisen ihanasti ja yllättäenkin kipinän minuun runot iskivätkin.

Tarinani kertovat elämästä enempi vähempi, ja mukana on usein myös eläimiä.

Tämmösiä niistä sitten tulee, tuotokset näätte
jos luette, joten siitä suuremmoinen kiitos!

 
 

Käyttäjän kaikki runot