Tunteeni

Runoilija Scorpio|

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urheilullinen mies täältä pohjanmaalta!!
 

Rakastuin henkilöön jota en edes kunnolla tunne, toivon vain näkeväni tämän henkilön ja kertovan hänelle tämän. Toivon vain että minä saisin hänet ja voitaisi jatkaa yhdessä elämää eteenpäin.Toivon että hän on sellainen kun minä luulen hänen olevansa. Toivon että hän tuntee minua kohtaan samoin ? en kestä jos hän ajattelee minusta pahaa!

Selite: 
Joo tämmönen rakas henkilö :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Nättejä ajatuksia, kauniita toiveita, syviä tunteita...kaikki tulee hyvin esiin kokonaisuutena...tykkäsin tästä....<3

nyt mä jäin tuijottaa tätä runoa monttu auki :D just juttelin kaverin kanssa tälläsestä asiasta, ja nyt oot kirjottanu siitä. nätti runo :)

mulla ihan sama juttu..todella kauniisti kirjoitat..♥

ihan kuin omista tunteista tää ois kirjotettu..upea!:) kaunis..mahtava!:) mutta myös surullinen! toivon mukaan saat hänet!:) pidän peukkuja!;)

ihana pieni ajatus, vaikkakin tunteena todella suuri ajatus sydämestä ja päänsisältä. kaunista luettavaa. herkkääkin:)

 

Käyttäjän kaikki runot