Nimetön

Runoilija miikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Olen pätkä, jolla on huoneen kokoinen ego" -Danny Devito-
 

Tuhansien mailien
päässä
Naurava
aurinko leikkii
hiuksissa
Käsi koskettaa
toista
Sydän
tahtoo
jäädä
Paikalleen
Kykeneminen
on mahdollista

Tuhansia
maileja
takaisin

Minä
tahdonkin
lentää
Pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot