Tuskaisia ajatuksia

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yrittänyt päästää irti
-totisesti, sen sanon.

Olen muuttanut elämääni,
olen muuttanut itseäni,
olen rimppuillut tuskanhiki otsallani poispäin,
pakottanut itseni kerta toisensa jälkeen eksymään tieltä,
joka niin usein vei muistojen kautta sinun luoksesi,
vain huomatakseni että
löydän tien sinne takaisin
vaikka silmät kiinni.

Mistään ei ole ollut hyötyä.
Mikään ei ole muuttunut.
Mikään ei auta eikä lopeta tätä.

Minä rakastin sinua niin paljon
sehän on ilmiselvää
ja minä rakastan sinua yhä
sekään ei ole yllätys
mutta se, että minä tulen rakastamaan sinua
koko lopun elämääni,
se on jo liikaa.

Sitä on vaikea kestää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaiken negatiivisen rinnalla, Rakkaus
on positiivinen kokemus, vaikka koko
elämäksi.

Avoin, vilpitön ja puhtaalla
tavalla kaunis Runo.

Pidin tästä paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot