Ennenkuin olin sinun

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annoin itselleni luvan
pimeinä öinä, juuri ennen unen tuloa
ihan hetkisen
maalata suljettujen silmieni eteen kuvia siitä
mitä voisi olla
sinun kanssasi.

Mutta edes parhaimmissa unelmissani
en osannut kuvitellakaan
kuinka onnelliseksi minut tulisit tekemään
kuinka suuresti minua tulisit rakastamaan
ja kuinka ihanaa elämä sinun kanssasi tulisi
olemaan.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot