Sinulle

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Sinä olet 
marraskuun valo.
Katulamppujen alla
tartut minuun,
hennosti lähestyt.

Sinä olet
marraskuun voima.
Sydämeni sykkii
syvällä kehossani,
kiihdyttää tahtiaan.

Sinä olet
marraskuun ilo.
Kaikessa harmaudessa,
tulet viereeni,
teet kaikesta Taivaan.






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana  :)
Biisinä " Marraskuu " sävelinä runostasi mieleen.
 

Käyttäjän kaikki runot